Space Blog


BERNARD SPA

06.09.2022

Pivske banje su prvo postale popularne u srednjem veku. Drevna, jedinstvena terapija koristi hmelj, kvas i druge prirodne sastojke kako bi stvorila jedinstvenu kupku koja oponaša Bernard pivo. Celokupan tretman je pre svega zdrav i ne izaziva nikakve alergijske reakcije. Iskustvo sa Bernarad spa, takođe uključuje neograničeno konzumiranje nepasterizovanog piva tokom čitavog vremena. Idealna kombinacija da se opustite i uradite nešto zdravo za svoje telo, a pritom uživate u omiljenom pivu.

Banje su kao takve funkcionisale pre četiri hiljade godina u Indiji. Blagotvorni efekti banje na ljudsko telo bili su poznati već kod Kineza i Egipćana. Istorija piva potiče iz 7. veka pre nove ere, kada su pivkse banje, naizgled slučajno, otkrili stari Sumeri.  Kombinacija piva i banje zvanično je poznata iz srednjeg veka, kada su otkriveni blagotvorni efekti kupanja u pivu. U današnje vreme, pivske banje su dovedene do savršenstva.

Iskustvo sa spa pivom sastoji se od dva dela. Prvi deo je opuštanje u privatnom pivskom kupatilu za dvoje, dok se drugi deo odnosi na ispijanje piva. Na vama je da izaberete vrstu i količinu omiljenog piva. Iskustvo traje oko jedan sat. Postoji mogućnost masaže koja bi čitavo uživanje produžila još pola sata.

Pivske kupke su dokazani medicinski postupak iz srednjeg veka, poznat po tome što pročišćavaju pore, povećavaju plućnu cirkulaciju, obnavljaju kožu i kosu i revitalizuju nervni sistem. Potrebno je održavati ispravnu temperaturu, vreme kupanja i ispravnu dozu sastojaka kako bi se osigurale maksimalne zdravstvene koristi. Iskustvo kupanja odvija se u specijalnim kadama. To omogućava kupačima da dožive najveću apsorpciju lekovitih svojstava.

Za najbolje rezultate, kupači se ne smeju tuširati u roku od 12 sati od kupke. Preporučuje se da oni sa zdravim imunološkim sistemom ponavljaju postupak jednom mesečno, ako ne i češće. Na kraju tretmana, svaki posetilac dobija originalnu bocu Bernard piva sa istorijskim pečatom i sertifikatom.

Prijavite se na našu
newsletter listu

Pratite nas:

Energystar D.O.O. © 2024. Sva prava zadržana. Razvoj

0