Space Blog


Duga tradicija, druga dimenzija – Upoznajte neotkrivene lepote Srbije

10.03.2023

Živimo u vremenu gde se sve odigrava brzo, gde se uvek žuri i gde je gužva postala svakodnevica. Priroda je uvek bila beg od prethodno nabrojanog, gde možemo da se u potpunosti opustimo, osluškujemo tišinu i živimo u trenutku.

Svi znamo da  je lepota individualna stvar, ali je možemo prepoznati u svemu, samo ako gledamo srcem i osećamo energiju iste. Želeći da otkrijemo lepote Srbije i bisere koje ona vešto krije, došli smo na ideju da 4 puta godišnje organizujemo darivanje gde ćemo poslati dve osobe na još uvek neistraženu lokaciju u Srbiji.

Srbija, iako mala zemlja, ima toliko toga da ponudi, a toliko malo se o tome zna jer uvek kada imamo priliku gledamo gde da otputujemo u inostranstvo, a zapravo naša zemlja ima nesvakidašnju iskonsku i netaknutu prirodu koja oduzima dah svojim prizorom.

Zadivljujuće atrakcije, netaknuta priroda, reke i jezera koja odišu mirom i okrepljuju vašu dušu kao i mnoge druge autentičnosti prirode krase našu zemlju.

Pravu bajku i idilu stvoriće i premium šampanjci koji će učiniti da taj trenutak zauvek ostane u prelepom sećanju, ne samo vizuelno nego i po ukusima koji će se prepričavati.

Kako premium pića i ekskluzivne šampanjce uvek vezujemo za nedostižan simbol luksuza, Space Bazaar želi da dragulji Srbije i premium pića postanu jedno. Spajamo, upravo, ova dva sveta uz vašu pomoć.

Kako svi želimo da bar na trenutak pobegnemo od realnosti i svakodnevnog okruženja, ne moramo napuštati granice i uputiti se na daleke destinacije, dovoljno je samo da pogledamo šta sve imamo oko nas.

U susret tome je upravo i ovaj vid darivanja, gde nam je cilj da nekome od vas priredimo nezaboravan užitak i čist hedonizam zahvaljujući tajnoj lepoti Srbije.

Za sam početak, odlučili smo se za izvanredan objekat na prelepom Kosmaju koji je u svakom smislu jedinsven, a u pitanju su Kosmaj Zomes kucice na samo 60km od Beograda.

Da li znate šta su Zomovi?

  • Zomovi su kućice građene po osnovama zlatnog preseka koji predstavlja savršenstvo oblika i proporcija.
  • Sastoje se iz romboida projektovanih u skladu sa Fibonačijevim nizom. Ova proporcija kreirana je od strane same prirode, a poseduju je neke biljne vrste i živa bića.
  • Proporcije Zoma su u skladu i sa našim bićem, te je dokazano da boravak u njima povećava energiju i budi pozitivne misli, samim tim dovodi um i telo u harmoniju sa prirodom.

Zomovi na Kosmaju su prvi na svetu čiji krovovi menjaju boje. Ovaj efekat postignut je načinom gradnje i korišćenjem alubonda koji je takođe po prvi put i korišćen u izradi Zomova za potrebe ovih kućica.

Kućice menjaju boje u zavisnosti od ugla posmatranja, položaja sunca u vreme posmatranja, a takođe boja zavisi i od doba dana.

Verujemo da smo napravili pravi izbor za prvi od mnogih darivanja, a kako biste učestvovali posetite našu Instagram stranicu i okušajte svoju sreću.

Za sam kraj od vas želimo da čujemo koje mesto ili objekat je na vas ostavilo najveći utisak i rado biste želeli ponovo da ga posetite.

Prijavite se na našu
newsletter listu

Pratite nas:

Energystar D.O.O. © 2024. Sva prava zadržana. Razvoj

0