Space Blog


MONIN BELVI

12.06.2023

Kada govorimo o Moninu, prva asocijacija su nam razni kokteli i kafe koje ovi proizvodi čine savršenim, ali da li ste znali da se sosevi, pirei i sirupi mogu koristiti I u kulinarstvu? Zahvaljujući njima, mogućnosti kreiranja inovativnih gastronomskig ukusa su beskrajne. Mnogima su Monin ukusi postali neizostavni deo u mnogim jelima, a verujemo da će i Vama biti kada Vam u nastavku bloga predstavimo na koji način možete kulinarsku igru podići na viši nivo.

Monin sosevi

Monin sosevi predstavljaju riznicu kulinarskih čuda. Od klasične ili slane karamele do bele i crne čokolade, vase poslastice, ali I slana jela dobiće totalno novu dimenziju I zasigurno će Vas svi pitati šta je to toliko ukusno, a neopisivo rečima. Zamislite tanjir ukrašen Monin sosem – crna čokolada preko kremastog kolača ili pak u slanoj varijanti kako bismo dodali egzotiku, sos od maline koji dopunjuje pečeno svinjsko meso. Sa bilo kojim tradicionalnim jelom da ukombinujete Monin sos dobićete čist hedonizam na vrhunskom nivou, jer upravo zahvaljujući neobičnom kombinacijom, vaša jela će biti na nivou najekskluzivnijih restorana. Osim vizuelnog užitka koji je neosporan, taj nalet raznih ukusa nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Monin voćni pirei

Napravljeni od pravog voća, bez glutena, Monin voćni pire je obavezan za svakog ambicioznog kuvara. Upravo zahvaljujući činjenici da je pire od pravog voća, imate priliku da uživate u omiljenim ukusima tokom cele godine, ne obazirući se da li je sezona tog voća ili ne.

Asortiman je zaista ogroman, ali mi bismo Vam preporučili Monin pire od jagode koji možete da dodate u preliv za salatu i stvorite magiju osvežavajućeg, slatkog i zanimljivog. Rekli bismo da je to jedna rapsodija ukusa. Takođe, Monin pire od manga je idealan za preliv za meso sa roštilja ili dodajte Monin pire tropsko voće u svoje domaće šerbete.

Mogućnosti su beskrajne, jer ovi pirei donose eksploziju voćnih čari vašim jelima.

Kreativnost i inovativnost

Monin proizvodi pružaju idealnu podlogu za kulinarsko eksperimentisanje. Miksujte i kombinujte različite sirupe, sosove i piree da biste stvorili jedinstvene kombinacije ukusa od kojih će sva Vaša čula zaigrati. Zamislite samo divnu fuziju Monin sirupa ruže i Monin soka od limete u osvežavajućem sorbeu ili ukusnu mešavinu Monin sirupa od ananasa i Monin Lime Rantcho za mariniranje vaših škampa na žaru.  Svestranost Monin proizvoda omogućava vam da oslobodite svoju maštu u kuhinji.

Kako nam predstoje vreli letnji dani, mi smo Vam pripremili savršene recepte za sve oni koji žele da bez griže savesti uživaju u najlepšim u najukusnijim poslasticama, ali i da sve jednolične i jednostavne recepte pretvorite u omiljene i nezamenljive.

Chia pudding ili Ovsena kaša za savršen početak dana.

Sladoled za savršenu pauzu I osveženje, ili opuštanje nakon napornog dana.

Mogućnosti su zaista neiscrpne, za sve miksologe, barmene, kuvare, ali i one koji su samo entuzijasti i žele da eksperimentišu imamo jednu poruku. GLE ČUDA, MONIN JE SVUDA!

 

 

Prijavite se na našu
newsletter listu

Pratite nas:

Energystar D.O.O. © 2024. Sva prava zadržana. Razvoj

0