Uslovi isporuke


Proizvodi kupljeni preko naše internet prodavnice prodajapica.rs isporučuju se na teritoriji cele Republike Srbije, u svim mestima gde je moguća isporuka putem BEX Express službe. Internet prodavnica prodajapica.rs zadržava pravo da zaključi ugovor sa različitim kurirskim službama uz uslov da kvalittet usluge isporuke ostane zadovoljavajući i ispuni sve uobičajene standarde. Ukoliko ste iz Beograda zavisno od Vaše tačne lokacije, isporuku možete očekivati našim dostavnim vozilima.

Rok isporuke

Od trenutka kada na svoju email adresu dobijete potvrdu porudžbine, isporuka Vaše robe će biti izvršena najkasnije u roku od tri dana. Ukoliko robu koju ste poručili imamo na stanju, a vi ste iz Beograda, u najvećem broju slučajeva svoju pošiljku možete očekivati već sledećeg dana.

Internet prodavnica prodajapica.rs zadržava pravo da promeni ugovoreni termin isporuke usled okolnosti koje su naknadno nastupile. Usluga isporuke se ne vrši nedeljom i prazcicima, kao ni ostalim neradnim danima.

Kako bi isporuka bila uspošna, molimo Vas da na navedenoj adresi bude osoba koja treba da preuzme pošiljku. Ukoliko se desi da iz nekog razloga da primalac porudžbine ne bude na navedenoj adresi, naš vozač ili kurir će pokušati telefonom navedenim pri porudžbini da stupi u kontakt sa Vama i dogovori novi termin isporuke.

Veoma je važno da prilikom isporuke osoba koja prima pošiljku ima važeću ličnu kartu i da obavezno ima preko 18 godina. Ukoliko to nije slučaj, pošiljka neće biti isporučena i roba se braća nazad u prostorije firme EnergyStar doo.

Prilikom isporuke kupac je u obavezi da proveri ispravnost porudžbine i da li se sve što je poručeno nalazi u dostavljenom paketu. Po prijemu robe kupac je u obavezi da potpiše potvrdu o preuzimanju robe (dostavnicu) čime potvrdjuje da je narudžbina isporučena, da nema vidljivih oštećenja na poručenim proizvodima i da je zadovoljan primljenom pošiljkom. Ako kupac odbije da potpiše potvrdu o preuzimanju (dostavnicu), smatraće se odbijenom.

Pri prijemu pošiljke, molimo Vas da u prisustvu kurira ili našeg vozača proverite ispravnost paketa. Ukoliko na njebu ima vidljivih oštećenja ili lomova, ne biste trebali da preuzimate pošiljku i dobro bi bilo da nas odmah pozovete na telefon: 011 999-999 ili nam pišite na email: info@prodajapica.rs.

Ako iz bilo kog razloga kupac nije bio dostupan u ugovorenom terminu na adresi navedenoj u porudžbini ili na broju telefona koji je naveden, internet prodavnica prodajapica.rs ne preuzima odgovornost za neispunjavanje ugovorenog termina isporuke.

Kako bi se potvrdio termin isporuke, naš vozač ili kurir će telefonski stupiti u kontakt sa kupcem najmanje pola sata pre planiranog ternima isporuke. Ukoliko isporuka porudžbine ne uspe iz prvog pokušaja, kurirrsa služba ili naš vozač će pokušati da dogovore novi termin za isporuku koji će odgovarati obema stranama.

Cena isporuke

Ukoliko se isporuka vrši na teritoriji grada Beograda, isporuku u većini slučajeva vrše naši vozači. Cena isporuke za pakete ispod 10.000 dinara je 300 dinara. Za sve porudžbine preko 10.000 dinara na teritoriji grada Beogerada, isporuka je besplatna.

Internet prodavnica prodajapica.rs zadržava pravo da, ukoliko se vaša lokacija nalazi na teritoriji grada Beograda, a iz nekog razloga naši vozači nisu u mogućnosti da do Vaše lokacije stignu u predvidjenom terminu, vašu pošiljku pošaljemo BEX Express službom.

Na teritoriji van grada Beograda, osnosno na teritoriji Republike Srbije, isporuke vrši BEX Express služba.

Sa našim ljubaznin osobljem možete stupiti u kontakt, kako biste tačno znali koliko će vaša isporuka koštati. Telefon: 011-999-999 Email: info@prodaja.rs

Napomena

Potvrdom porudžbine, odnosno, klikom na dugme “Naručite”, smatraće se da ste saglasni sa uslovima isporuke.

Prijavite se na našu
newsletter listu

Pratite nas:

Energystar D.O.O. © 2024. Sva prava zadržana. Razvoj

0